Кадър БНТДо гласуването на второ четене на законите за хората с

...
Кадър БНТДо гласуването на второ четене на законите за хората с
Коментари Харесай

Протестираща майка: До гласуването на второ четене на законите за хората с увреждания, ще има палатка пред Народното събрание

Кадър Българска национална телевизия

До гласуването на второ четене на законите за хората с увреждания, които ние сме предложили, ще има палатка пред Народното събрание. Няма митинг, а наличие, дано изчакаме какво ще се гласоподава на следващия ден. Може би довечера ще ни е последна. Това съобщи Вера Иванова, майка на дете с увреждания в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.  

" Към момента няма да приемаме дарения, с цел да не кажат хората, че отиват за митингите. Получихме 13 хиляди лв. от извоювано дело - те ще отидат за гладуващите деца с увреждания ", сподели още Иванова. 

" Разграничаваме се от тези майки на деца с увреждания, които стачкуват. Тази Вера Иванова е превзела митингите, ние всички се борим за една идея, не сме компания или партия, че някой да е отпред, за това и се разграничихме от тях ", добави по тематиката Ина Маринова, майка на дете с увреждания.

" Оставката на Валери Симеонов беше честен акт, постъпката му беше ужасна ", съобщи тя. 

" Ако задачата на тези майки е да смъкват единствено министри, то ние изначало имахме друга цел. Ние протестирахме за всички хора с увреждания, освен за децата ", приключи Ина Маринова.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР